iOS 5

Ξεκίνησε από Hliasm, 25/10/2011, 13:58:58

« προηγούμενο - επόμενο »

Hliasm

Εχει κανει κανεις αναβαθμιση σε iOS5 καποια συσκευη του? Γιατι μου κολλαει συνεχεια? Το iphone μου εχει μεινει σε κατασταση restore και δεν ξεκολλαει με τιποτα.
Any clues?

spg100

Ναι σε όλες iPad και iPhone.

Αυτο που λες το έκανε στο iPhone τις γυναίκας μου. Βγάλει το καλώδιο βγες απο το iTunes και μετα βάλε ξανα το καλώδιο και άνοιξε το iTune. Θα σου πει ότι η συσκευή έχει μείνει σε restore θέλεις να προχωρήσει. Πες ναι ναι θέλω πολυ και θα την ολοκλήρωσει.

Sent using Tapatalk

Hliasm

εχω κανει επανεκκινηση στον υπολογιστη, ανοιγω το itunes και μου λεει εχει μεινει το iphone se restore  Οκ του λεω εγω και που απαντα restore and update? και ταου λεω μα φυσικα χαζος εισαι? Και καπου εκει μαλλον τα παιρνει στο κρανιο και ενω ξαναμανακατεβαζει το update αλλα παλι δεν αποφασιζει να ολοκληρωσει τις ενεργειες και μου αναφερει network timeout.
Αυτο μου το εχει ξανακανει σε παλαιοτερες ενημερωσεις και το προβλημα λυνοταν οταν εκανα την εγκατασταση σε αλλο υπολογιστη.
Τωρα ομως εχω δοκιμασει σε τρεις υπολογιστες ηδη και αυτη την στιγμη το εχει παρει ο αδερφος μου σπιτι να το κανει απο εκει. (μιας και τα ιδια περασε κι αυτος χτες).
Για να δουμε λοιπον ο θαυματουργος υπολογιστης με τα windows 7 θα κανει δουλεια? (μαλλον ναι)
Αλλα το θεμα ειναι για ποιο λογο γινεται αυτο? Μηπως δεν γουσταρει η apple τα windows και θελει το δικο της λογισμικο? τι να πω...

spg100

Παράθεση από: Hliasm στις 25/10/2011, 15:14:22
εχω κανει επανεκκινηση στον υπολογιστη, ανοιγω το itunes και μου λεει εχει μεινει το iphone se restore  Οκ του λεω εγω και που απαντα restore and update? και ταου λεω μα φυσικα χαζος εισαι? Και καπου εκει μαλλον τα παιρνει στο κρανιο και ενω ξαναμανακατεβαζει το update αλλα παλι δεν αποφασιζει να ολοκληρωσει τις ενεργειες και μου αναφερει network timeout.
Αυτο μου το εχει ξανακανει σε παλαιοτερες ενημερωσεις και το προβλημα λυνοταν οταν εκανα την εγκατασταση σε αλλο υπολογιστη.
Τωρα ομως εχω δοκιμασει σε τρεις υπολογιστες ηδη και αυτη την στιγμη το εχει παρει ο αδερφος μου σπιτι να το κανει απο εκει. (μιας και τα ιδια περασε κι αυτος χτες).
Για να δουμε λοιπον ο θαυματουργος υπολογιστης με τα windows 7 θα κανει δουλεια? (μαλλον ναι)
Αλλα το θεμα ειναι για ποιο λογο γινεται αυτο? Μηπως δεν γουσταρει η apple τα windows και θελει το δικο της λογισμικο? τι να πω...

Network timeout μάλλον επεσες σε traffic με πολλα updates αλλα συνήθως αυτο το πρόβλημα το είχαμε την 1 μέρα που έγινε πανικός.

Ελπίζω να το ξεπεράσεις.

Γενικα μπες και στο maclife.gr για απαντήσεις.

Sent using Tapatalk

dimTS

Ηλία κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και με την προηγούμενη αναβάθμιση και με την iOS5.
Βρήκα τη λύση μέσα από το παρακάτω link που σε καθοδηγεί αναλυτικά.

http://jailbreakappleios.com/download-ios-5-final-ipsw-files-for-iphone-ipod-touch-and-ipad/

Επέλεξε "iphone 4 gsm" και θα αρχίσει να κατεβαίνει στον υπολογιστή σου. Αφού κατέβει, σύνδεσε το iPhone με το itunes και πάτα shift και restore.
Θα σου ανοίξει ένα παράθυρο λογικά από "τα εγγραφά μου" , αν δεν είναι εκεί το αρχείο βρές το μέσα από αυτό το παράθυρο και όταν το επιλέξεις θα ξεκινήσει αυτόματα η διαδικασία.

Καλή επιτυχία !

Φιλικά, Δημητρης
Sent from my iPhone using Tapatalk
φιλικά , Δημήτρης.

spg100

Κάτσε γιατι εδω λες για jailbreak και το πας αλλου.

Sent using Tapatalk

dimTS

Ετσι ειναι το ονομα του site.
Η αναβαθμιση ειναι ok...και η γνήσια.

Φιλικά, Δημητρης
Sent from my iPhone using Tapatalk
φιλικά , Δημήτρης.

Hliasm

Τελικα το εφτιαξε ο αδερφος μου. Οποτε ολα καλα. Και τωρα θα σου στειλω μηνυμα δωρεαν για τα χρονια πολλα μεσω imessage Δημητρη. χαχα