Ποδήλατο...

Ξεκίνησε από osfp7, 15/11/2009, 17:35:02

« προηγούμενο - επόμενο »

osfp7

Νεο θεμα για τα ποδηλατα, την ποδηλασια και οτι εχει σχεση με αυτα...

Εδω θα μπορουμε να ανταλλαξουμε αποψεις για τα ποδηλατα, για εξοπλισμο (ασφαλειας και μη) καθως και για διαδρομες που ισως εχουμε υποψη και μπορουμε να "περπατησουμε"...και ισως κανονισουμε και καμια βολτουλα καποιοι απο εδω αν ειναι εφικτο.

Εγω εχω στην κατοχη μου ενα SCOTT SPORTSTER P3 του 2008 και ενα IDEAL mountain αρκετα παλιο. Κυριως, πηγαινω σε διαφορες διαδρομες στην Παρνηθα και γενικοτερα στα βορεια προαστεια. Καλυπτω κατα μεσο ορο 30-40 χλμ καθε φορα. Και παντα, εννοειται, με κρανος...

Εχει κανεις αλλος αποψη για το θεμα;

ps. μην ξεχνατε: "Νους υγιης εν σωματι υγιει" :)
Johnnie.....Walker

osfp7

βρε, κανενας!!!
ολοι της ασκησης ειμαστε βλεπω :D :D
Johnnie.....Walker

Xristis_Smpena

Παιζω Ραγκμπι, κικ μποξ, Μπασκετ και Γυμναστηριο.. Που χρονος για ποδηλατο???  :'(
Αν και εχω ενα mountainbike αλλα το πιανω αραια και που.

Uploaded with ImageShack.us

..The RaceLandeR..

Hliasm

Εκτος θεματος :  Ελα ρε χρηστη, κι εγω κανω κικ μποξ. Εισαι για κανα σπαρινγκ?

andypap

Νεος στο άθλημα!!!! (εξαιρώντας τις παιδικές εξορμήσεις)
Εχω ένα mountain CUBE AIM καινούργιο και ασχολούμαι απο το καλοκαίρι (με μεγααααααλα διαστηματα απραξίας).
Καλύπτω 3-15χιλ την φορά, ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο και την στάθμη νικοτίνης στα πνευμόνια μου  :'(  :D
Συνήθως πηγαίνω προς Παπάγου με ένα φιαλράκο (τζιπάκιας κι αυτός, TERIOSακιας για την ακρίβεια)

...ΤΡΕΙΣ (!) ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ.....

giannisserres

γεια και απο μενα εχω ενα mountain ideal shark με ρυθμιζομενη μποστινη αναρτιση το βγαζω σε δρομο εκτοσ ποληs και κανω αναλογα τα κ εφια γυρο στα 15/20 χιλιομετρα σε χωμα και ασφαλτο

spg100

Ρε παιδία και εγώ το λέω να αρχίσω το Ποδήλατο. Τουλάχιστον θα βρω παρέα από εδώ.  :)

outcome

Παράθεση από: osfp7 στις 18/11/2009, 21:46:56
βρε, κανενας!!!
ολοι της ασκησης ειμαστε βλεπω :D :D

εχω το μοντελο safari της ideal και οταν δε τρεχω στο δασος, το πηγαινω συχνα σε offroad διαδρομες στη πεντελη. βεβαια οι διαδρομες μου ειναι μικρες γιατι προτιμω τα γρηγορα κατεβασματα αναμεσα σε θαμνους και βουναλακια.

NIKOSTZ

Αν και δεν έχω ποδήλατο , γενικά δεν είμαι δυστυχώς και πολύ της άσκησης...
δεν θα ήταν κακή ιδέα να αρχίσω να συνοδεύω τα παιδιά μου με ποδήλατο αντί πεζός στις δικές τους βόλτες  8)
μια και νομίζω ότι είναι από τις λίγες σωματικές ασκήσεις που μπορεί να συνδυαστούν και με την διασκέδαση ;)

Από κανονικά μοντέλα , τύπους κτλ δεν σκαμπάζω και πολλά ::)
Από παιδικά ποδήλατα όμως σκίζω  :D :D :D :D

Για πολύ μωρά... κάποτε είχε και χερούλι για να το σπρώχνεις και καγκελάκι ασφαλείας γύρω από το κάθισμα ::)

Μικρό για Αγόρι - την άνοιξη πάμε για νέο μεγαλύτερο...  :'(

Μικρό για Κορίτσι - έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση  :-[

Μεσαίο για Κορίτσι - το καμάρι μας  :-*

Α!! Υπάρχει και πατίνι στην οικογένεια...  ;D

Ελπίζω να σας έκανα να χαμογελάσετε λίγο

Φιλικά
Νίκος
BE YOURSELF NO MATTER WHAT THEY SAY

spg100

:D :D :D :D όντος γέλασα.

Να πω την αλήθεια περιμένω την ώρα που θα παίρνω την κόρη μου και θα φεύγουμε για ποδήλατο, snowboard κλπ.

spg100

Το ποδήλατο πως το μεταφέρετε με το outlander.

Ρώτησα στην thule και μόνη επιλογή είναι οροφή εαν δεν έχεις κοτσαδόρο.

Αυτές οι ωραίες που μπαίνουν στην πίσω πόρτα με λουριά δεν παίζουν για μας?

TRANSALP

Αυτες με τα λουρια πιανουνε επανω στη ρεζερβα του πορτ μπαγκαζ απο οτι εχω δει.
Μαλλον σε εμας δεν παιζουνε.
Instyle, 2.4 - Manual

NIKOSTZ

Νομίζω ότι είναι καιρός να ετοιμάσω και να παρουσιάσω θέμα για μεταφορά ποδηλάτων...

Αν και το έχω ξαναποστάρει πάρτε μια γεύση ;)

Απαραίτητη προυπόθεση Κοτσαδόρος 8)

Φιλικά
Νίκος
BE YOURSELF NO MATTER WHAT THEY SAY

spg100

Ρε Νίκο άμα πάρω ένα ποδήλατο λέμε τώρα 700 € και δώσω άλλα 800€ για να το μεταφέρω θα μου το περάσει κολάρο η γυναίκα μου  :D :D

alexadrinos

Παράθεση από: spg100 στις 03/12/2009, 08:44:37
Ρε Νίκο άμα πάρω ένα ποδήλατο λέμε τώρα 700 € και δώσω άλλα 800€ για να το μεταφέρω θα μου το περάσει κολάρο η γυναίκα μου  :D :D
καλα τα λες
Και τα χαμηλά καλά είναι!!!