Ποδήλατο...

Ξεκίνησε από osfp7, 15/11/2009, 17:35:02

« προηγούμενο - επόμενο »

NIKOSTZ

Παράθεση από: spg100 στις 03/12/2009, 08:44:37
Ρε Νίκο άμα πάρω ένα ποδήλατο λέμε τώρα 700 € και δώσω άλλα 800€ για να το μεταφέρω θα μου το περάσει κολάρο η γυναίκα μου  :D :D

Σπύρο καλημέρα,
Ξεχνάς και τα χρήματα που θα δώσεις για τα εξαρτήματα μεταφοράς...  :'( ;D ??? :-X
Το συγκεκριμένο που φαίνετε στην φωτό μεταφέρει μέχρι 4 και κάνει 200 ευρώ - Thule 9708 HangOn

Φιλικά
Νίκος
BE YOURSELF NO MATTER WHAT THEY SAY

osfp7

Παράθεση από: spg100 στις 03/12/2009, 08:44:37
Ρε Νίκο άμα πάρω ένα ποδήλατο λέμε τώρα 700 € και δώσω άλλα 800€ για να το μεταφέρω θα μου το περάσει κολάρο η γυναίκα μου  :D :D

κυριως αμα δεν κανεις και το βλεπει να καθεται...αστα :D :D
Johnnie.....Walker

spg100

Εάν και άργησε λίγο ο Αί Βασίλης, σήμερα αγόρασα ένα Scott Sportster P3 μοντέλο 2010 και για την μεταφορά του επέλεξα άλλη μια φορά thule proride 591 (οροφής).

Άντε μπας και χάσουμε κανένα κιλό .

osfp7

Παράθεση από: spg100 στις 04/01/2010, 14:49:51
Εάν και άργησε λίγο ο Αί Βασίλης, σήμερα αγόρασα ένα Scott Sportster P3 μοντέλο 2010 και για την μεταφορά του επέλεξα άλλη μια φορά thule proride 591 (οροφής).
Άντε μπας και χάσουμε κανένα κιλό .

καλες βολτες φιλε... :) ;)
Johnnie.....Walker

john

Το να δώσεις λεφτά για το ποδήλατο και τα εξαρτήματα μεταφοράς πες ότι είναι εφικτό, μπορείς να μου πεις σε ποιο δρόμο θα κυκλοφορήσεις εδώ στην Ελλάδα;

to BEER or not to BEER

alexadrinos

Παράθεση από: john στις 05/01/2010, 18:34:18
Το να δώσεις λεφτά για το ποδήλατο και τα εξαρτήματα μεταφοράς πες ότι είναι εφικτό, μπορείς να μου πεις σε ποιο δρόμο θα κυκλοφορήσεις εδώ στην Ελλάδα;
Γιάννη μόνο για βουνό αλλιώς στο δρόμο σε φάγανε για πλάκα χώρια το καυσαέριο.Πάντως το ποδήλατο είναι καλή 'άσκηση και ξεφέυγεις λίγο από την καθημερινότητα.
Και τα χαμηλά καλά είναι!!!

spg100

Προσωπικά και σε απόσταση βολής είναι για μένα Φάληρο - Τροκαντερό μέχρι τον Άλιμο, Δαφνί έχουμε ένα μεγάλο άλσος,  το μέρος που μεγάλωσα Θησείο με περιφερειακή Φιλοπάππου και Φιλοπάππου μέσα, και φυσικά Πάρνηθα.

Εάν θες υπάρχουν μέρη στην Αθήνα.

alexadrinos

Σπύρο αν θες πάμε και παρέα εσύ με το ποδήλατο και εγώ με το παπάκι :D :D

NIKOSTZ

Και εγώ μπροστά με το Outie να σας ανοίγω τον δρόμο......  :) ;) :D

Φιλικά
Νίκος
BE YOURSELF NO MATTER WHAT THEY SAY

john

Παράθεση από: spg100 στις 05/01/2010, 20:46:11

Προσωπικά και σε απόσταση βολής είναι για μένα Φάληρο - Τροκαντερό μέχρι τον Άλιμο, Δαφνί έχουμε ένα μεγάλο άλσος,  το μέρος που μεγάλωσα Θησείο με περιφερειακή Φιλοπάππου και Φιλοπάππου μέσα, και φυσικά Πάρνηθα.

Εάν θες υπάρχουν μέρη στην Αθήνα.

Δεν διαφωνώ, υπάρχουν σημεία όπου μπορείς να κάνεις ποδήλατο, αλλά θα πρέπει να πας με το αυτοκίνητο, το καλύτερο θα ήταν να μπορούσαμε να βγαίναμε κατευθείαν από το σπίτι με τα ποδήλατα μας(όνειρα και όνειρα...).

to BEER or not to BEER

alexadrinos

Παράθεση από: NIKOSTZ στις 06/01/2010, 01:42:55
Και εγώ μπροστά με το Outie να σας ανοίγω τον δρόμο......  :) ;) :D

Φιλικά
Νίκος
Νίκο και μετά το ποδήλατο κάνα παϊδάκι :D :D

spg100

Έτσι για να μην λέτε :). Σήμερα πήγα Πάρνηθα (Που δεν ξέρω γιατί με πήγαν). Μπήκαμε από Θρακομακεδόνες κάναμε μια μικρή χωμάτινη με το outie και το αφήσαμε δίπλα σε μια πηγή. Από εκεί με ποδήλατο όπου ξεκινήσαμε με ανηφόρες (Καλά που ζω ακόμα) και μετά σχεδόν ισιάδα. Τοπίο τέλειο που λες ότι δεν είσαι στην Αθήνα μέχρι ρυάκια περάσαμε!!!. 

Συνολικά 8 χλμ. Για αρχή καλά είναι.

Στόχος τα 20χλμ.

alexadrinos

Παράθεση από: spg100 στις 09/01/2010, 22:57:49
Έτσι για να μην λέτε :). Σήμερα πήγα Πάρνηθα (Που δεν ξέρω γιατί με πήγαν). Μπήκαμε από Θρακομακεδόνες κάναμε μια μικρή χωμάτινη με το outie και το αφήσαμε δίπλα σε μια πηγή. Από εκεί με ποδήλατο όπου ξεκινήσαμε με ανηφόρες (Καλά που ζω ακόμα) και μετά σχεδόν ισιάδα. Τοπίο τέλειο που λες ότι δεν είσαι στην Αθήνα μέχρι ρυάκια περάσαμε!!!. 

Συνολικά 8 χλμ. Για αρχή καλά είναι.

Στόχος τα 20χλμ.

Μη μου κουράζεσαι Σπύρο χαλαρά :D :D

osfp7

Σπυρο, καλη αρχη...χαλαρα στην αρχη και μετα "δινε" σιγα-σιγα...

Σε ποια πηγη πηγατε; μια ειναι οπως ανεβαινεις σε χωματοδρομο στα αριστερα και ο δρομος σε βγαζει στα βασιλικα κτηματα και μια αλλη παλι οπως ανεβαινεις στα δεξια (εκει εχει και εναν δρομο κλεισμενο με μπαρα στην αριστερη πλευρα)...
Johnnie.....Walker

spg100

Παράθεση από: osfp7 στις 10/01/2010, 19:46:56
Σπυρο, καλη αρχη...χαλαρα στην αρχη και μετα "δινε" σιγα-σιγα...

Σε ποια πηγη πηγατε; μια ειναι οπως ανεβαινεις σε χωματοδρομο στα αριστερα και ο δρομος σε βγαζει στα βασιλικα κτηματα και μια αλλη παλι οπως ανεβαινεις στα δεξια (εκει εχει και εναν δρομο κλεισμενο με μπαρα στην αριστερη πλευρα)...

Στην πρώτη που είναι αριστερά. και φτάσαμε με τα ποδήλατα με την δεύτερη πηγή που λες που ο δρόμος πάει για τα βασιλικά.

Καλά τέλεια διαδρομή αλλά οι ανηφόρες στην αρχή μέχρι να φτάσει την μπάρας ήταν άστα (Για μένα).

Κανονίζουμε και παρέα.