Ποδήλατο...

Ξεκίνησε από osfp7, 15/11/2009, 17:35:02

« προηγούμενο - επόμενο »

john

Τελικά Σπύρο θα ακολουθήσω την συμβουλή σου, βάση κοτσαδόρου για 4 ποδήλατα.    ;)

to BEER or not to BEER

spg100

Παράθεση από: john στις 30/05/2010, 20:52:39
Τελικά Σπύρο θα ακολουθήσω την συμβουλή σου, βάση κοτσαδόρου για 4 ποδήλατα.    ;)

Δες thule νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή.

NIKOSTZ

Εξαιρετική παρουσίαση για μεταφορά ποδηλάτων :) :) :) :)

http://www.forum.outlanderclub.gr/index.php?topic=706.0

Φιλικά
Νίκος
BE YOURSELF NO MATTER WHAT THEY SAY

sphunt

Bike & Run Festival

17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2010
"Tεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων
(Πειραιώς 100, Γκάζι)

Aγαπάτε το ποδήλατο και το τρέξιμο; Ακολουθείτε ή θέλετε ν' ακολουθήσετε έναν δραστήριο, οικολογικό και αθλητικό τρόπο ζωής; Θέλετε να δείτε εκατοντάδες ποδήλατα, να τα δοκιμάσετε σε πραγματικές συνθήκες και να λύσετε όλες τις απορίες σας γύρω από αυτά;

Να δοκιμάσετε ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη και πιο ευχάριστη; Ενδιαφέρεστε για αθλητική διατροφή; Θέλετε να μιλήσετε με τους ανθρώπους που τα γνωρίζουν όσο κανείς; Θέλετε να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα παπούτσια τρεξίματος της Ελληνικής και της παγκόσμιας αγοράς;

Eλάτε να ζήσετε ένα διαφορετικό φεστιβάλ, στο κέντρο της Αθήνας, στις εγκαταστάσεις της "ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ" του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Τα πάντα γύρω από το Ποδήλατο και το τρέξιμο, αντιπροσωπείες, καταστήματα, happening, test rides, μουσική, ομιλίες, σεμινάρια για τρεις μέρες, στην καρδιά της πόλης.

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 17/09: 18:00 έως 22:00
Σάββατο 18/09: 10:00 έως 22:00
Κυριακή 19/09: 10:00 έως 22:00

Παράλληλες εκδηλώσεις

1. Επίδειξη trial από αθλητή της ομάδας Univega διάρκειας 20 λεπτών. Η επίδειξη θα διεξάγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα όλες τις ημέρες του Bike and Run Festival και θα λάβει χώρα στην κεντρική αυλή της "Τεχνόπολις".

2. "Μένουμε πάντα παιδιά – Ο γύρος της "Τεχνόπολις": Time trial με παιδικά ποδηλατάκια για μικρούς και μεγάλους σε συγκεκριμένη διαδρομή μέσα στο χώρο της "Τεχνόπολις". Θα διεξάγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα όλες τις ημέρες του Bike and Run Festival. Ο ποδηλάτης του ταχύτερου γύρου όλων την ημερών θα κερδίσει ένα μεγάλο δώρο.

3. Διοργάνωση παιχνιδιών δεξιοτεχνίας στο ποδήλατο με τη συμμετοχή των επισκεπτών. Τα παιχνίδια θα διεξάγονται ανά μία ώρα, όλες τις ημέρες του Bike and Run Festival στην κεντρική αυλή της "Τεχνόπολις".

4. Test rides στο δρόμο με ποδήλατα που διαθέτουν οι εταιρείες που συμμετέχουν στο Bike and Run Festival. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής με κατάθεση της αστυνομικής ταυτότητάς τους. Τα test rides θα διεξάγονται με ομάδες 10-15 ατόμων και με συνοδεία ομάδας ποδηλατών των διοργανωτών.
a. Test rides στον πεζόδρομο της Ερμού και το χώρο του Θησείου.
b. Test rides με ηλεκτρικά ποδήλατα στην οδό Βουτάδων δίπλα στην "Τεχνόπολις".

5. Φιλανθρωπικός γύρος τρεξίματος μέσα στο χώρο της "Τεχνόπολις" με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το "Χαμόγελο του Παιδιού".

6. Διοργάνωση σεμιναρίων με θέματα:
a. Προπόνηση Μαραθωνίου Δρόμου
b. Προπόνηση Ποδηλασίας
c. Αθλητική Διατροφή

7. Παρουσίαση του ηλεκτρικού ποδηλάτου και των δυνατοτήτων του σε δημοσιογράφους.
Ψάχνω μια μαλακία να γράψω και εγώ στην υπογραφή μου αλλά είναι όλες ''πιασμένες''.

spg100

Σήμερα πήγα για ποδήλατο αλλα αυτή φορά το ποδήλατο μπήκε στο κοτσαδορο.

Μπορεί σαν λύση να είναι η ποιο ακριβή αλλα τελικά είναι η καλύτερη.  ;D

dimitris1970

Παράθεση από: spg100 στις 15/01/2011, 17:09:36

δλδ εβγαλες βολτα το ποδηλατο :D :D :D :D :D

osfp7

Παράθεση από: dimitris1970 στις 15/01/2011, 18:39:32
Παράθεση από: spg100 στις 15/01/2011, 17:09:36

δλδ εβγαλες βολτα το ποδηλατο :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D
Johnnie.....Walker

vl.savvas

Έμαθα πρόσφατα ότι όλες οι βάσεις ποδηλάτου, εκτός από αυτές οροφής, είναι παράνομες ! Συγκεκριμένα από ότι είπαν σε συνάδελφο που έχει βάση στο κοτσαδόρο και ζήτησε αναθεώρηση άδειας,  ο κοτσοδόρος κατά το νόμο είναι μόνο για τρειλερ ή μπαγκαζίερα. Οτιδήποτε άλλο προεξέχει από το περίγραμμα του αυτοκινήτου είναι παράνομο.  ???  Θα μου πεις σιγά μη φας κλίση. Συμφωνώ, όμως στην ακραία περίπτωση που έρθει μια μηχανή από πίσω και η σχάρα χτυπήσει τον αναβάτη, εφόσον ισχύει ότι η βάση είναι παράνομη, την έβαψες....... Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Σκέφτομαι να πάρω ποδήλατο ξανά και από κει ξεκίνησα να ρωτάω....

spg100

Παράθεση από: vl.savvas στις 24/06/2011, 17:35:03
Έμαθα πρόσφατα ότι όλες οι βάσεις ποδηλάτου, εκτός από αυτές οροφής, είναι παράνομες ! Συγκεκριμένα από ότι είπαν σε συνάδελφο που έχει βάση στο κοτσαδόρο και ζήτησε αναθεώρηση άδειας,  ο κοτσοδόρος κατά το νόμο είναι μόνο για τρειλερ ή μπαγκαζίερα. Οτιδήποτε άλλο προεξέχει από το περίγραμμα του αυτοκινήτου είναι παράνομο.  ???  Θα μου πεις σιγά μη φας κλίση. Συμφωνώ, όμως στην ακραία περίπτωση που έρθει μια μηχανή από πίσω και η σχάρα χτυπήσει τον αναβάτη, εφόσον ισχύει ότι η βάση είναι παράνομη, την έβαψες....... Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Σκέφτομαι να πάρω ποδήλατο ξανά και από κει ξεκίνησα να ρωτάω....

Όταν το εψαξα εγω γενικά είδα ήταν οκ. Τώρα τι να σου.

Sent from my iPad using Tapatalk

alexadrinos

Δεν ξέρω για τον κοτσαδόρο αλλά το σίγουρο είναι ότι σε λίγο Σπύρο το ποδήλατο σου θα κάνει περισσότερο από τον Μήτσο ;D
Και τα χαμηλά καλά είναι!!!

BiRiS

Παράθεση από: alexadrinos στις 26/06/2011, 01:05:07
Δεν ξέρω για τον κοτσαδόρο αλλά το σίγουρο είναι ότι σε λίγο Σπύρο το ποδήλατο σου θα κάνει περισσότερο από τον Μήτσο ;D

Χεχε

Sent from my iPhone using Tapatalk
Instyle, 2.4 - Manual

dimitris1970

Ποδήλατο που θα αλλάζετε τις ταχύτητες με τη δύναμη του μυαλού σας!

http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/207718/koita-mama-horis-heria/

DEMTASOS

;)  Τώρα εξηγείται η τρέλα του Σπύρου με το ποδήλατο !!!!!!!!!!!!!!!!!

C a r p e    D i e m   ! ! !

john

to BEER or not to BEER

dimitris1970

Έτσι  και εγω  ;) ;) μιας και απο σήμερα είμαι ιδιοκτήτης ενός mountain IDEAL ZIGZAGγια να μαθαίνουμε στην ορθοπεταλια ...που θα αρχίσουμε να τραβάμε όλοι μας με αυτά που έρχονται ...