Ποδήλατο...

Ξεκίνησε από osfp7, 15/11/2009, 17:35:02

« προηγούμενο - επόμενο »

UltraTasos

Ορίστε!
και οι γυναίκες ασχολούνται με το mountain bike!!! ;)

:D :D :D :D :D

Φιλικά Τάσος

ΒΑΓΓΕΛΗΣ 08

Ideal pro rider 08 εδώ και 4 μήνες εχει γίνει το μοναδικό μέσο μεταφοράς (έκοψα το τσιγάρο) :) και μια φορά την εβδομάδα εχει βουνό-χωματόδρομο.
όποιος ενδιαφέρετε για Πάρνηθα  http://www.mountain-sports.gr/agones/MTB-CUP-2012/MTB-CUP-2012-1os-agonas

φιλικα Βαγγελης

DEMTASOS

Παράθεση από: UltraTasos στις 01/03/2012, 17:30:19
Ορίστε!
και οι γυναίκες ασχολούνται με το mountain bike!!! ;)

:D :D :D :D :D

Φιλικά Τάσος

??? ??? :D :D :D :D

C a r p e    D i e m   ! ! !

UltraTasos

Παράθεση από: ΒΑΓΓΕΛΗΣ 08 στις 01/03/2012, 18:07:14
Ideal pro rider 08 εδώ και 4 μήνες εχει γίνει το μοναδικό μέσο μεταφοράς (έκοψα το τσιγάρο) :) και μια φορά την εβδομάδα εχει βουνό-χωματόδρομο.
όποιος ενδιαφέρετε για Πάρνηθα  http://www.mountain-sports.gr/agones/MTB-CUP-2012/MTB-CUP-2012-1os-agonas

φιλικα Βαγγελης

Βαγγέλη μπράβο!!! ;)
ότι καλύτερο το ποδήλατο!!! μακάρι να μπορούσα να μετακινούμαι κι εγώ με το scott μου,
αλλά δεν χωράνε τα παιδιά! :(

με τον αγώνα? θα συμμετέχεις κι εσύ?
εγώ στο mountain sports παίρνω μέρος στους αγώνες τρεξίματος.
έχει πολύ όμορφους αγώνες!
άντε μήπως βρεθούμε σε κάποιον αγώνα! ;)

Φιλικά Τάσος

spg100

Και για Παραλιακή ελάτε μαζι μου. Κάθε Σάββατο 9:30 απο VIVE MARE προς Αναβυσσο 62χλμ ή και Σουνιο εάν κάνουμε κέφι για 100ρα.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

alexadrinos

Παράθεση από: spg100 στις 01/03/2012, 22:37:37
Και για Παραλιακή ελάτε μαζι μου. Κάθε Σάββατο 9:30 απο VIVE MARE προς Αναβυσσο 62χλμ ή και Σουνιο εάν κάνουμε κέφι για 100ρα.

ε βέβαια ρε..μου κάνεις 100χλμ κάθε Σάββατο μετά που να βρεις όρεξη για καμιά βόλτα offroad  8)
όχι ότι οι άλλοι που που δεν κάνουν ποδήλατο έχουν όρεξη ;D
Και τα χαμηλά καλά είναι!!!

spg100

Άστα γιατι κάνω πονηρές σκέψεις βλέπω τις τιμές στα pajero και μου μπαίνουν ιδέες.

alexadrinos

Παράθεση από: spg100 στις 01/03/2012, 23:24:50
Άστα γιατι κάνω πονηρές σκέψεις βλέπω τις τιμές στα pajero και μου μπαίνουν ιδέες.
Δυστυχώς δεν είναι εποχή για πονηρές σκέψεις. :(
Και τα χαμηλά καλά είναι!!!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ 08

Παράθεση από: UltraTasos στις 01/03/2012, 20:43:05
Παράθεση από: ΒΑΓΓΕΛΗΣ 08 στις 01/03/2012, 18:07:14
όποιος ενδιαφέρετε για Πάρνηθα  http://www.mountain-sports.gr/agones/MTB-CUP-2012/MTB-CUP-2012-1os-agonas

φιλικα Βαγγελης

Βαγγέλη μπράβο!!! ;)
ότι καλύτερο το ποδήλατο!!! μακάρι να μπορούσα να μετακινούμαι κι εγώ με το scott μου,
αλλά δεν χωράνε τα παιδιά! :(

με τον αγώνα? θα συμμετέχεις κι εσύ?
εγώ στο mountain sports παίρνω μέρος στους αγώνες τρεξίματος.
έχει πολύ όμορφους αγώνες!
άντε μήπως βρεθούμε σε κάποιον αγώνα! ;)

Φιλικά Τάσος

Τάσο τα τελευταία χρόνια εχω γίνει μόνιμος κάτοικος Πάρου :) .
Πάντως είναι καλή ευκαιρία στην Πάρνηθα και για παιδιά και για διαδρομές εκτος δρόμου που είναι δύσκολο να βρεις στην Αθήνα . Όταν έμενα Αθήνα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα πήγαινα Υμηττό .

φιλικα Βαγγελης

LAMBROS

Έχω ένα IDEAL BOOMAX 02 του 2010.
Στόχος μου είναι , εδώ και ένα χρόνο περίπου, η διαδρομή Μικρολίμανο - Γλυφάδα 2-3 φορές την εβδομάδα.(40 χλμ).

spg100

Παράθεση από: LAMBROS στις 02/03/2012, 14:13:29
Έχω ένα IDEAL BOOMAX 02 του 2010.
Στόχος μου είναι , εδώ και ένα χρόνο περίπου, η διαδρομή Μικρολίμανο - Γλυφάδα 2-3 φορές την εβδομάδα.(40 χλμ).

Και μετα θα αγοράσει κούρσα και θα κανείς 100ρες έτσι ξεκίνησα και εγω.

john

Την Κυριακή έκανα την βολτίτσα μου μέχρι την Λούτσα με το ποδηλατάκι.  8)
Σπύρο σε κάνα χρόνο βλέπω να κάνουμε τα 100στάρια περεϊτσα.  :P :P  :D :D

to BEER or not to BEER

Hliasm

Καποιοι φιλοι μου - πρωην συμμαθητες μου αποφασισαν μια μερα να πανε Θεσσαλονικη με τα ποδηλατα. Αφου το εκαναν αυτο σκεφτηκαν να το επαναλαβουν αυτη την φορα ομως λιιιιιγο πιο μακρια... Δεν πεταγομαστε μεχρι το Αμστερνταμ? σκεφτηκανε... Και ξεκινησαν το Σαββατο. Ας τους ευχηθουμε καλη επιτυχια. Τις εμπειριες τους απο την βολτα στην Θεσσαλονικη αλλα και διαρκη ενημερωση απο το εν εξελιξει ταξιδι τους μεχρι το Αμστερνταμ μπορειτε να δειτε εδω : http://molisfygame.wordpress.com/

UltraTasos

Παράθεση από: Hliasm στις 22/07/2013, 13:46:36

Καποιοι φιλοι μου - πρωην συμμαθητες μου αποφασισαν μια μερα να πανε Θεσσαλονικη με τα ποδηλατα. Αφου το εκαναν αυτο σκεφτηκαν να το επαναλαβουν αυτη την φορα ομως λιιιιιγο πιο μακρια... Δεν πεταγομαστε μεχρι το Αμστερνταμ? σκεφτηκανε... Και ξεκινησαν το Σαββατο. Ας τους ευχηθουμε καλη επιτυχια. Τις εμπειριες τους απο την βολτα στην Θεσσαλονικη αλλα και διαρκη ενημερωση απο το εν εξελιξει ταξιδι τους μεχρι το Αμστερνταμ μπορειτε να δειτε εδω : http://molisfygame.wordpress.com/
μπράβο τους!!!
φοβερή ιδέα και πανέμορφες διαδρομές!!!
έτσι θέλει! μεγάλες αποφάσεις(εφόσον σε παίρνει...)

Φιλικά Τάσος

bthanasis

Πρίν από περίπου 2 χρόνια έβαλα και εγώ το ποδήλατο στην ζωή μου.
Αφορμή ήταν το κόψιμο του τσιγάρου.
Ξεκίνησα με τήν ανακατασκευή ενός ποδηλάτου που το είχα απο τα 15 μου.
Το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό έχασα 5 κιλά και ενώ με το ζόρι έκανα 20 km έφτασα τα 100.
Στο ψυχολογικό κομάτι τώρα ξεχνάς γιά λίγο όλα αυτά τα προβλήματα που έχουμε όλοι τα τελευταία χρόνια.