Εκτός απο το Μήτσο, τι άλλο ?

Ξεκίνησε από tsik69, 25/11/2009, 00:56:13

« προηγούμενο - επόμενο »

nike..

Παράθεση από: andypap στις 02/02/2010, 10:37:20
Οπως είπατε σχεδόν όλοι σας, με οικογένεια και παιδιά ο ελεύθερος χρόνος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος.....
Κρατάω ακόμα ενα χόμπι που για μένα είναι το απόλυτο αγχολυτικό και "ταξίδι".
Μοτοσυκλέτα και πλέον συμμετοχή σε οργανωμένα trackdays στις λιγοστές πίστες της Ελλάδας.

Επίσης όποτε προλαβαίνω γρατσουνάω και καμμιά κιθάρα....

Υ.Γ. χαίρομαι που στο club έχουμε μοτοσυκλετιστές.
Παιδιά, ίσως κανονίσουμε καμμιά μοτοβόλτα, να ξεφύγουμε απο τα παλιάμαξα  :D

+1 ;)
nike..

jnai

οταν ακουω ανθρωπους με πολλα ενδιαφεροντα πολυ τους χαιρομαι.εγω δεν προλαβαινω τιποτα.ειμαι απο τις 8.30 ως τις 22.00 ισως και περισσοτερο στη δουλεια,με μια μικρη διακοπη για φαι.το μονο που με ευχαριστει πλεον ειναι να καθαριζω τον Μητσο.αλλο ενα μπραβο στους χομπιστες
φιλικα Γιαννης

jnai

ξεχασα να πω οτι ευτυχως που βρηκα και το forum και σκοτωνω λιγο την ωρα μου(πολυ ευχαριστα φυσικα)οταν εχω κενο στη δουλεια
φιλικα Γιαννης

DEMTASOS

;) Επι πλέον έχετε βρεθεί και πολλοί γαύροι εδω μέσα........... :D :D :D :D :D
C a r p e    D i e m   ! ! !

alexadrinos

Παράθεση από: DEMTASOS στις 02/02/2010, 21:00:06
;) Επι πλέον έχετε βρεθεί και πολλοί γαύροι εδω μέσα........... :D :D :D :D :D
Γι αυτό μας λένε και γαύρους Τάσο μου είμαστε πολλοί :D :D
Και τα χαμηλά καλά είναι!!!

tsik69

Εκτός απο μοτοσυκλετιστές έχουμε και μουσικούς?

alexadrinos

Παράθεση από: tsik69 στις 02/02/2010, 21:29:13
Έχουμε?γιατί αν έχουμε δε θα με χάλαγε καθόλου λίγο live πρόγραμμα στην εκδρομή :P

Xristis_Smpena

Παράθεση από: tsik69 στις 02/02/2010, 21:29:13

Κατι υπαρχει..

Uploaded with ImageShack.us

..The RaceLandeR..

tsik69

OUTLANDER BAND ! ! ! ! !
Καλό και πιασιάρικο όνομα.
Για να δούμε λοιπόν ποιοί  και τι παίζει ο καθ΄ενας .
Δεν θέλω να επηρεάσω αλλά πρός rock μπάντα πάει έτσι ?

alexadrinos

Παράθεση από: tsik69 στις 02/02/2010, 22:40:17
OUTLANDER BAND ! ! ! ! !
Καλό και πιασιάρικο όνομα.
Για να δούμε λοιπόν ποιοί  και τι παίζει ο καθ΄ενας .
Δεν θέλω να επηρεάσω αλλά πρός rock μπάντα πάει έτσι ?

Στη προκειμένη περίπτωση δε θα το λέγα αλλά από ολότελα :D

tsik69

vl.savvas

Εγώ ασχολούμαι με την τοξοβολία αν και τον τελευταίο καιρό λόγω απόστασης και λόγω μωρού, έχω αραιώσει δραματικά τις προπονήσεις. Σύντομα όμως θα επανέλθω διότι επιστρέφω στην παλιά μου γειτονιά :) :) :)
Κατά καιρούς έχω ασχοληθεί με διάφορα χόμπι τα οποία είτε λόγω χρόνου είτε επειδή απαιτούν 2 άτομα (και πάνω) τα έχω αφήσει (π.χ. καταδύσεις, ιστιοπλοία). Με κάθε ευκαιρία όμως επανέρχομαι.
Πέρα από αυτά δε λέω όχι και για κανά γηπεδάκι αλλά έτσι όπως μας τα  έχουν κάνει οι δικοί μας (ΑΕΚΑΡΑ φυσικά), πάνε να μας  το κόψουν κι αυτό  :'( :'(

alexadrinos

Εμείς πάλι βαρεθήκαμε να σηκώνουμε κούπες ρε γαμώτο :D :D
γαύρος φυσικά 8)

Xristis_Smpena

Παράθεση από: vl.savvas στις 04/02/2010, 12:05:15
Εγώ ασχολούμαι με την τοξοβολία αν και τον τελευταίο καιρό λόγω απόστασης και λόγω μωρού, έχω αραιώσει δραματικά τις προπονήσεις. Σύντομα όμως θα επανέλθω διότι επιστρέφω στην παλιά μου γειτονιά :) :) :)
Κατά καιρούς έχω ασχοληθεί με διάφορα χόμπι τα οποία είτε λόγω χρόνου είτε επειδή απαιτούν 2 άτομα (και πάνω) τα έχω αφήσει (π.χ. καταδύσεις, ιστιοπλοία). Με κάθε ευκαιρία όμως επανέρχομαι.
Πέρα από αυτά δε λέω όχι και για κανά γηπεδάκι αλλά έτσι όπως μας τα  έχουν κάνει οι δικοί μας (ΑΕΚΑΡΑ φυσικά), πάνε να μας  το κόψουν κι αυτό  :'( :'(

Toξοβολια εε?? Βρηκα ενα συλλογο με επιχορηγηση απο τον δημο και κανει δωρεαν μαθηματα, το σκεφτομουν να παω αλλα δεν μου φαινεται πως ειναι αθλημα με το οποιο μπορω να φαω κολλημα..  :-[

Ποσο καιρο κανεις?

Uploaded with ImageShack.us

..The RaceLandeR..

vl.savvas

Εγώ ασχολούμαι από το 2001 απλά τα τελευταία 3 χρόνια έχω αραιώση πολύ τις προπονήσεις. Είναι πολύ ωραίο άθλημα και είναι από αυτά που τρως κόλλημα γιατί θέλει πάρα πολύ ψάξιμο και σε θέματα τεχνικής και σε θέματα εξοπλισμού. Το μειωνέκτημα είναι ότι για να κρατηθείς σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο θέλει πάρα πολύ και συνεχή προπόνηση. Όταν αραιώνεις προπονήσεις και αρχίζουν να φεύγουν τα βέλη δεξιά αριστερά :'( αρχίζει να σου τη σπάει ;) Μετά θέλει κουράγιο για να ξαναρχίσεις να στρώνεις  8)