Ενοτητα για σκαφατους!

Ξεκίνησε από bluesportage, 27/11/2009, 01:34:14

« προηγούμενο - επόμενο »

bluesportage

ειπα να ανοιξω αυτην την ενοτητα για αυτους που εχουν αγαπη για την θαλασσα και διαθετουν πλεουμενο και κανουν αποδρασεις!!!!λοιπον ξεκιναω πρωτος μιας και εχω μια ιδιαιτερη σχεση με τη θαλασσα απο πολυ μικρος!!! :)εχω ενα πλαστικο καμπινατο ταχυπλοο seamaster sportcabin στα 6,10μ με μια yamaha 2T 130hp v4 κι ενα συμβατικο φουσκωτακι της HONDA ΣΤΑ 3,60μ με μια selva 2T 15hp!φωτο αυριο :)
www.gkc.gr
off road kia club

www.outlanderclub.gr

stefanos patra

Και εγω εχω σοβαρη μουρλια με τη θαλασσα!!
Εχω ενα φουσκωτο apache της bell marine , το οποιο ειναι 5,40 και εχει μια 150hp evinrude etec

tsik69

Αντε παίδες και εφοπλισρές :D :D :D
Φιλικά
Τάσος

stefanos patra

Παράθεση από: tsik69 στις 28/11/2009, 10:27:49
Φιλικά
Τάσος

ΕΦΟΠΛΙΣΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ!!!
ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ!! :D :D :D

tsik69

Παράθεση από: stefanos patra στις 28/11/2009, 11:54:20
Παράθεση από: tsik69 στις 28/11/2009, 10:27:49
Φιλικά
Τάσος

ΕΦΟΠΛΙΣΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ!!!
ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ!! :D :D :D
Ελα ρε στέφανε
Λάθος εκ παραδρομής
Το τ είναι δίπλα στο ρ
Πάντως η ευχή παραμένει
Αντε ρε και ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ :D :D :D
Τάσος

bluesportage

χαχαχα!που τετοια τυχη για εφοπλιστες!!!Στεφανε ωραιο σκαφος το apache σου!!ηταν τονειρο μου το 22αρι το καμπινατο με 250yamaha διχρονη,αλλα....!!! :'( πηγα εχθες στον πολλατο και ειδα το καινουργιο το rock το 36ari!!σκαλωμα το σκαφος λεμε!!! ;)
www.gkc.gr
off road kia club

www.outlanderclub.gr

NIKOSTZ

Καλημέρα,
να τονίσω ότι είμαι παντελώς άσχετος με τα σκάφη , τα γιοτ , τις βάρκες ,το ψάρεμα κτλ ΑΛΛΑ το είδα και τρελάθηκα και είπα να το γράψω...

To μεγαλύτερο ιδιόκτητο γιοτ στο κόσμο - Έχει κοστίσει μέχρι τώρα κοντά στα 353εκ και έχει μήκος 167μ  ??? ???
Το ονομά του Eclipse & o τυχερός κάτοχος του, ποιός άλλος από τον Ρώσο μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς.  8)

Διαβάστε...
http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1192640/Admiral-Abramovich-launches-300million-mega-yachtski-The-worlds-biggest-submarine.html
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=178525&dt=21/01/2007
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=11&artid=1012891

Δείτε το...

Ας δούμε μερικά μόνο από τα extras του υπερπολυτελούς γιοτ:

1. Ένα μικρό νοσοκομείο με ιδιωτική ιατρική ομάδα.
2. Αλεξίσφαιρο τζάμι, υποβρύχιες κάμερες και σύστημα ανίχνευσης πυραύλων.
3. Παράθυρα με ειδικό σύστημα εντοπισμού «κοριών», καθώς και αισθητήρες για τα φλας, τα οποία προειδοποιούν για τις επιθέσεις των «παπαράτσι».
4. Έξι σουίτες φιλοξενίας, καθώς και πέντε σουίτες VIP, όλες με δικές τους τουαλέτες και μπαλκόνια.
5. Μια τεράστια εξωτερική πισίνα.
6. Γυμναστήριο, σάουνα, σπα και πολλές άλλες ανέσεις.
7. Δύο ελικόπτερα, αξίας ενός εκ. λιρών το καθένα, με εσωτερικά γκαράζ.
8. Τέσσερα ταχύπλοα σκάφη και 20 τζετ σκι.
9. Αίθουσα σινεμά, ενυδρείο, χώρους με εκθέματα και ντίσκο.
10. Ένα 12θέσιο υποβρύχιο, αξίας 2 εκ. λιρών, για κατάδυση και μυστική έξοδο διαφυγής.
Πηγή russian.gr

Μετά απ' αυτό λέω να γυρίσω στις φουσκωτές βάρκες των παιδιών μου  :D ;D

Φιλικά
Νίκος
BE YOURSELF NO MATTER WHAT THEY SAY

DEMTASOS

:D Όλα καλά , χάθηκε ένα γηπεδάκι 5χ5 να κλωτσάμε καμμιά μπαλίτσα ; Μπα, θα το σκεφτώ πολύ να το παραγγείλω...... :D :D :D

Υ.Γ. Και το Μήτσο ? πάρκινγκ για το Μήτσο δεν προβλέπει ; :D
C a r p e    D i e m   ! ! !

NIKOSTZ

Παράθεση από: DEMTASOS στις 06/12/2009, 10:22:03
:D Όλα καλά , χάθηκε ένα γηπεδάκι 5χ5 να κλωτσάμε καμμιά μπαλίτσα ; Μπα, θα το σκεφτώ πολύ να το παραγγείλω...... :D :D :D

Υ.Γ. Και το Μήτσο ? πάρκινγκ για το Μήτσο δεν προβλέπει ; :D

Αυτό είναι!!!! Μπράβο ρε Τάσο!!!
Και έλεγα τι του λείπει , τι του λείπει....

Φιλικά
Νίκος
BE YOURSELF NO MATTER WHAT THEY SAY

gspan1973

Καλούτσικο είναι, αλλά δε χωράει στην μαρίνα του Φλοίσβου που είναι κοντά στο σπίτι μου ή του Αλίμου λίγο πιο μακρυά. Μάλλον θα πρέπει να αγοράσω και τη μαρίνα... Πάλι έξοδα...  :D :D :D

Και μια ιστορία, πέρα για πέρα αληθινή, έχω δει και τις σχετικές φωτογραφίες από συγγενή μου...(Την ιστορία, μάλλον καλύτερα ένα μόνο κομμάτι, την είπαν και στις ειδήσεις...)
Το καλοκαίρι του 2007 ή του 2008, κάπου στον Κορινθιακό, ένα ξαφνικό παλιροικό κύμα, σχετικά μεγάλο, παραλίγο να γίνει η αιτία να πνιγεί ένα μικρό κοριτσάκι που έκανε μπάνιο με την οικογένειά του στην παραλία. Η΄ταν νηνεμία οπότε όλοι έψαχναν να βρούν πως προήλθε το τεράστιο και παρολόγον μοιραίο κυμα. Και όλοι είδαν ένα "τέρας - Θαλαμηγό" να κινείται με μεγάλη ταχύτητα...
Έτυχε να διαβάσω, αργότερα την είδηση και το ιντερνετ, και πρώτα είπαν ότι ...έγινε υποθαλλάσιος σεισμός και αυτό ήταν ένα μικρό τσουνάμι!!! Το αστεροσοπείο το διέψευσε... Μετά ότι πέρασε ένα πλοίο του Ελληνικού Ναυτικούμε μεγάλη ταχυτητα, αλλά και αυτό διαψευστηκε από το ΠΝ. (Αυτό είναι το κομματι που είπαν οι ειδήσεις...)
Τι ήταν τελικά; Μια θαλαμηγός - τέρας, πέρασε με πολύ μεγάλη ταχύτητα για να παραλαβει το αφεντικό του που από τη σκιάθο στην κεφαλλονιά πήγε με το ελικόπτερο (από ότι διάβασα στο ιντερνετ τότε)... Ποιος ήταν;;; Ναι καλά καταλάβατε; Ο ιδιοκτήτης και της θαλαμηγού που γράφει ο Νίκος, ο Αμπράμοβιτς... (Αλλά αυτό δεν το είπαν στις ειδήσεις...). Φυσικά δεν ήταν η νέα θαλαμηγός, αλλά και οι υπόλοιπες που έχει είναι ...μεγαλούτσικες.

Φιλικά,
Γιάννης

bluesportage

επειδη ειμαι απο την κορινθο(βραχατι συγκεκριμενα)θα σου πω οτι οχι μονο ιδιοκτητα γιωτ περνανε με μαγαλη ταχυτητα,αλλα και πλοια του ναυτικου και μεγαλα καραβια κρουαζιεροπλοια και πλλες φορες φερνουν μεγαλα απονερα στις παραλιες!!ενα παραδειγμα θα σας πω....καλοκαιρι...ηταν σουρουπο προς βραδυ,τοτε ειχαμε ενα φοσκωτο mostro 4.80m και φυγαμε απο βραχατι να παμε για ψαρεμα πισω απο τον φαρο του ηραιου(για οποιους ξερουν την περιοχη)και μεσοπελαγα με καμια 30αρια μιλια ταχυτητα καπου πηρε το ματι μου μπροστα μας μια ασπριλα(κυματισμο δηλ)μεχρι να προλαβουμε να κοψουμε το σκαφος σηκωθηκε στον αερα κι εκανε ενα αλμα γυρω στα 6-7μετρα!αφου λοιπον σταματησαμε και απορουσαμε τι εγινε,ακουμε μηχανες απο καραβι να δουλευουν....κοιτα γυρω μας τπτ!μετα απο 2 λεπτα προσεχτικο κοιταγμα μεσα στη νυχτα ειδαμε ενα σκαφος του πολεμικου ναυτικου που δεν ειχε ουτε φωτα ουτε τπτ και το μονο που το προδωσε ηταν η μουτσουρα που εβγαζε απο τις εξατμισεις και ξεχωριζαμ στον ουρανο που ειχε αυτο το βαθυ πορτοκαλοκοκκινο χρωμα οταν εχει δυσει ο  ηλιος!
www.gkc.gr
off road kia club

www.outlanderclub.gr

gspan1973

Ναι σίγουρα δεν είναι μόνο τα γιοτ, αλλά σε αυτή την περίπτωση είδα και τις φωτό και το ανέφερα σαν συνολικό θέμα με την ευκαιρία που αναφέρθηκε το όνομα του Αμπράμοβιτς. Πάντως γενικά, δεν έχουν το θεό τους και ειδικά στο ΠΝ, που κρύβεται πίσω από το κράτος και προσπαθούν να σε βγάλουν και ...τρελό: Μα δεν είμασταν εμείς!!!

Φιλικά,
Γιάννης

bluesportage

τα ξερω πολυ καλα για τα γιωτ λογο επαγγελματος(τεχνικος μηχανων θαλασσης και σκαφων αναψυχης)και λογο του οτι δουλευα μεχρι τον αυγουστο σενα κοτερο στη μαρινα στο φλοισβο!
www.gkc.gr
off road kia club

www.outlanderclub.gr

stefanos patra

Παράθεση από: bluesportage στις 01/12/2009, 18:01:38
χαχαχα!που τετοια τυχη για εφοπλιστες!!!Στεφανε ωραιο σκαφος το apache σου!!ηταν τονειρο μου το 22αρι το καμπινατο με 250yamaha διχρονη,αλλα....!!! :'( πηγα εχθες στον πολλατο και ειδα το καινουργιο το rock το 36ari!!σκαλωμα το σκαφος λεμε!!! ;)

Thanks!
Πραγματι το 36αρι ειναι κ@υλ@!!!

bluesportage

θα σου βρω ενα βιντεακι να δεις για τα απατσι που κυκλοφορει και θα χαζεψεις!!!!!!
www.gkc.gr
off road kia club

www.outlanderclub.gr