Εκτός απο το Μήτσο, τι άλλο ?

Ξεκίνησε από tsik69, 25/11/2009, 00:56:13

« προηγούμενο - επόμενο »

tsik69

Ο λόγος για τον οποίο ανοίγω το θέμα είναι γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσει
να γίνει συζήτηση και για άλλα θέματα βάση δραστηριοτήτων - χόμπυ που έχει ο καθένας μας.
Αρχίζω απο εμένα.
Σαν δραστηριότηρες που κρατάω ακόμα ( εκτός μήτσου) είναι ski - wakeboard - λίγο windsurf αρκετή ενασχόληση
με οτι έχει σχέση με μοτοσυκλέτα, όπως και λίγο απο ποδήλατο και όλα αυτά με πολύ προσπάθεια να μείνουν
ζωντανά γιατί ο χρόνος και η οικογένεια δεν επιτρέπουν όσο θα ήθελα.
Πιστέυω να υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα.
Τάσος

NIKOSTZ

Πολύ ωραίο θέμα!!
Αν κατάλαβα καλά μιλάς για ελεύθερο χρόνο  ??? Αλήθεια τι είναι αυτό τρώγετε?  ::)
Λοιπόν 8 με 8 στη δουλειά (βάζω μέσα και τα μεταφορικά...) , με 3 παιδιά σπίτι & max 6 ώρες για ύπνο φαι κτλ
sorry αλλά  :'( :'( :'(

Φιλικά
Νίκος

PS Μα τι κάνω ο τρελλός 03:45 πμ μέσα σε αυτό το forum :o , ωχ ξανακλαίω ο μικρός :-\ Περαστικά μου :)
BE YOURSELF NO MATTER WHAT THEY SAY

spg100

Παράθεση από: NIKOSTZ στις 25/11/2009, 03:43:20
Πολύ ωραίο θέμα!!
Αν κατάλαβα καλά μιλάς για ελεύθερο χρόνο  ??? Αλήθεια τι είναι αυτό τρώγετε?  ::)
Λοιπόν 8 με 8 στη δουλειά (βάζω μέσα και τα μεταφορικά...) , με 3 παιδιά σπίτι & max 6 ώρες για ύπνο φαι κτλ
sorry αλλά  :'( :'( :'(

Φιλικά
Νίκος

PS Μα τι κάνω ο τρελλός 03:45 πμ μέσα σε αυτό το forum :o , ωχ ξανακλαίω ο μικρός :-\ Περαστικά μου :)

Μια από τα ίδια αλλά με 1 παίδι.

Ευτυχώς φέτος λέω να κάνω καμμία 10 φορές Snowboard και φυσικά ορισμένες από αυτές θα είναι καθημερινές με άδεια από την δουλεία.

Άντε και λίγο ψάρεμα αλλά μιλάμε για 1 φορά στο 2μήνο  :'(

Hliasm

Ενταξει δεν χρειαζεται να τα ξαναλεμε για δουλειες οικογενεια και παιδια οποτε μπαινω κατ'ευθειαν στο ψητο.
Τρεις φορες την εβδομαδα προπονηση kickboxing.
Θα ηθελα να ξαναρχισω το τεννις αλλα μαλλον δεν προλαβαινω.
Στα χιονια δεν εχω πατησει ποτε πανω σε πεδιλα ή ελκηθρο ή οτιδηποτε αλλο.
Στην θαλασσα επισης δεν εχω κανει τιποτα περα απο βουτιες...
ΜΑλλον βαρετος μου ακουγομαι.

tsik69

Νίκο σε καταλαβαίνω απόλυτα.Εχω κι εγω τρία παιδιά και ο μικρότερος είναι 2 ετών. Πριν απο μόλις 5 μήνες
ξαναθυμηθήκαμε πως είναι να κοιμάσαι όλο το βράδυ. Μέχρι τότε πήγαινα διήμερο με τη γυναίκα μου μόνο
και μόνο για να κοιμηθούμε συνεχόμενα καποιες ώρες. :'( :'(
Παρ όλα αυτά όπως έχω ξαναγράψει, δεν το βάζω κάτω και το παλεύω.
Λατρεύω το βουνό, αν και μισός απο νησί και περιμένω κι εγω όπως και ο spg100 να χιονίσει.
spg100 πιστέυω να βρεθούμε σε κανένα βουνό. ;)
Τα ξαναλέμε
Τάσος

spg100

Παράθεση από: tsik69 στις 25/11/2009, 11:03:41
spg100 πιστέυω να βρεθούμε σε κανένα βουνό. ;)

Τάσο,

Θα ποστάρο όποτε πάω μπας και βρω κάνεναν από εδώ μέσα πάνω.

Σπύρος

Mitsuaek

Ευτυχώς για μένα, η δουλειά δεν είναι πρόβλημα. Εννοώ χρονικά. Μουσική το χόμπυ! Ακούω όπως και όποτε μπορώ. Περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου και είμαι βασικά σπιτόγατος. Όπως μπορείτε να προβλέψετε και από το username μου, παρακολουθώ από κοντά την ΑΕΚ (Δυστυχώς για αυτή την εποχή)! Ελπίζω σύντομα να μπορώ να απολαμβανω θάλασσες και βουνά!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ MMCS !!!

lefos

Παιδια μια απο τα ιδια και εγω οπως οι περισσοτεροι.
Με δυο διδυμα αγορακια 2 χρονων μετα τη δουλεια
χρονος για τιποτα :(
Μονο  Σαββατο η Κυριακη κανενα γηπεδο και
αυτο αν ειναι νωρις.Σκεφτομαι ομως σοβαρα να ξεκινησω
ποδηλατο γιατι τους βλεπω στο βουνο στο Τατοι και τους ζηλευω.

gspan1973

Εκτός από δουλειά, παιδιά ο χρόνος εξαντλείται σε ...Θρύλο και Champοions League.
Για αυτούς που δεν ξέρουν υπάρχει ταχύρρυθμο τμήμα :D :D :D

Xristis_Smpena

Ανυπαντρος.

Σχεσεις περιστασιακες συνηθως  'η μικρης διαρκειας. Δεν φταιω εγω.  Μακαρι να εβρισκα αυτην που πραγματικα θελω και να μην ψαχνομαι αλλο, ... ελα ομως που αυτη που ψαχνω ειναι ΜΙΑ !!!

Αν υπολογισουμε πως μονο στην Ελλαδα εχουμε 6 εκατομυρια γυναικες, μαλλον θα μου φαει καιρο μεχρι να την βρω..

Παιδια,  μπορει και να εχω στη Γερμανια ή στη Σουηδια.. δεν ξερω και στα σιγουρα. Εαν μαθω ομως, θα σας πω.

ΧΑ ΧΑ ΧΑΑ!!! Ελα να κανουμε και λιγο πλακα γιατι πολυ μαυρισμενους σας βλεπω!! Για παμε,  να συνελθουμε. :D :D :P :P :P :D :-* :-* :-*

Το καλυτερο αγχολιτικο για εμενα, μια ωραια και σβελτη διαδρομη με το αμαξι και τα ξεχνας ολα  :)

Uploaded with ImageShack.us

..The RaceLandeR..

bluesportage

kia sportage 4x4......ψηλωμα,τρακτερωτο λαστιχο αναγομμωση 215/85/15 και παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!χαχαχα!
www.gkc.gr
off road kia club

www.outlanderclub.gr

nike..

Γεια σας και απο μενα..
''Δυστυχως''εχω μπει και γω στο clυb των παντρεμενων και σε ενα μηνα περιμενω να γεννηθει η κορη μου..που θελω να καταληξω? στο οτι οταν εχεις οικογενεια σιγουρα   ο ελευθερος  χρονος για χομπυ ειναι μετρημενος..
Εγω ασχολοθμε απο το 1997 με τις αυτονομες καταδυσεις (scuba diving)..Κυριως για διασκεδαση-ψυχαγωγια αλλα και λογο επαγγελματος(στατιωτικες καταδυσεις)
Το αλλο μου χομπυ ειναι οι μοτοσικλετα..Εχω ενα TDM-900 Yamaha, πληρη εξοπλησμο και εχω γυρισει ολη την Ελλαδιτσα μας με παρεα φιλων μοτοσικλετιστων αλλα καμοια φορα και σαν μοναχικος καβαλαρης..
Νιωθω τυχερος που ειμαι απο επαρχια και ιδιαιτερα απο νησι..Εκει εισαι πιο κοντα στη φυση και οι ρυθμοι της ζωης κοιλανε πιο ανθρωπινα
nike..

Xristis_Smpena

Μετα απο αλλη μια συντομη και θυελλωδη 'σχεση΄' εχθες μαζευτηκαμε για εκδρομη αντροπαρεα με τα αμαξια για Φαγητο, καφε , καρτ και μετα να δουμε τον αγωνα Παο-Αεκ.

Το ποσο ευχαριστηθηκα την οδηγηση δεν λεγεται!! Ειχα καιρο να το ανοιξω

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε καποια φαση πρεπει να ζοριστικε λιγο το διαφορικο η ο δισκος γιατι σαν να πατιναρισε σε 1-2 εκκινησεις. Το εβαλα για λιγο στο 2wd να κρυωσει και ολα οκ :)

Βαck to freedoom again

Uploaded with ImageShack.us

..The RaceLandeR..

andypap

Οπως είπατε σχεδόν όλοι σας, με οικογένεια και παιδιά ο ελεύθερος χρόνος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος.....
Κρατάω ακόμα ενα χόμπι που για μένα είναι το απόλυτο αγχολυτικό και "ταξίδι".
Μοτοσυκλέτα και πλέον συμμετοχή σε οργανωμένα trackdays στις λιγοστές πίστες της Ελλάδας.

Επίσης όποτε προλαβαίνω γρατσουνάω και καμμιά κιθάρα....

Υ.Γ. χαίρομαι που στο club έχουμε μοτοσυκλετιστές.
Παιδιά, ίσως κανονίσουμε καμμιά μοτοβόλτα, να ξεφύγουμε απο τα παλιάμαξα  :D

...ΤΡΕΙΣ (!) ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ.....

tsik69

Σε κανα δυο μήνες που θα φτιάξει ο καιρός να το κανονίσουμε.
Τάσος